.

tirsdag 3. juni 2008

Rosenborgs John Pelu skal utestenges

Det er ikke rart man elsker fotball som man gjør. Nå har Fotballpresident Sondre Kåfjord bestemt at de vil utestenge Pelu for filming. Det er vel ingen tvil om at det aldri var straffe og at Pelu datt lett. Som han selv sa etter kampen " det var ingen straffe". Mange mener sikkert at han burde gått bort til Dommeren Hauge å sagt akkurat dette, men hvem i allverden gjør det. Stemmer INGEN. Han kunne blitt en helt hvis han hadde gjort det men istedenfor blir han hengt ut som juksemaker. Alt dette maset rundt denne straffen har tatt helt av, slapp av folkens. Det er mange fotballkamper som har blitt avgjort pga feil fra dommere og spillere og det vil skje igjen mange flere ganger i fremtiden.
Til slutt må jeg jo også nevne at utskjellingen til Viking trener Uwe Rösler heller ikke hører hjemme på fotballbanen. Det er mange trenere som har sagt langt mindre stygge ting om en dommer som har måtte sett laget sitt fra tribunen neste kamp. Men tydeligvis synes fotballforbundet det er greit å si hva man føler etter kamp uten å straffes. Da burde alle lov, men da tør jeg ikke tenke hvor dette vil ende.

Aller sist vil jeg si at jeg synes Pelu gjorde en bra kamp for Rosenborg, håper å se deg på banen igjen etter noen kamper.

Heia Rosenborg og Pelu

Ingen kommentarer: